Gyógyítás Theta Healing, Sedona és Metamorf masszázs módszereivel

Meggyőződéssel hiszem, hogy minden bajunk – legyen az testi, lelki, anyagi, párkapcsolati, társadalmi – eredője, hogy nem kapcsolódunk igazán önmagunkhoz. Nem tudjuk, hogy kik-mik is vagyunk valójában, és hogy mire vagyunk képesek, milyen velünk szerzett adottságaink, milyen tanult képességeink vannak, mit tudnánk elérni, megvalósítani, ha felismernénk, elismernénk és alkalmaznánk mindazt, amit tudunk. Kompromisszumokat kötünk magunkkal, a partnereinkkel, a gyerekeinkkel, a munkahelyünkkel, a pénzzel, a lehetőségeinkkel, az álmainkkal, a reményeinkkel, mindezt azért, hogy túléljünk egy olyan világot, amit mi magunk teremtünk meg magunknak.

 

 

 

Mi lenne, ha felismernénk, hogy nem csak a túlélésre, hanem a számunkra elérhető Életre is alkalmasak vagyunk, ez lehetséges és megengedhető számunkra? Mi lenne, ha elismernénk, hogy többre és másra is képesek vagyunk, mint amit jelenleg megengedünk magunknak? Mi lenne, ha a túlélés helyett végre teremtenénk? Ha elhinnénk, hogy a változás csak rajtunk múlik? Nem számit, hogy milyen anyagi, családi háttérrel rendelkezünk, nem számít, honnan jövünk, és jelenleg mit gondolunk arról, hogy hova tartunk. Csak az számít, hogy ezen bármikor, de tényleg bármikor, elkezdhetünk változtatni. Ez csakis a mi döntésünk, mert a lehetőség a változtatásra mindig adott.

 

Sokáig én sem tudtam túllépni a saját korlátaimon, és évekig a szüleimet, a partnereimet, a főnökeimet, a munkahelyemet, az egész világot okoltam azért, hogy milyen életet élek, vagyis inkább túlélek. 13 évesen azt éreztem, hogy annyi igazságtalanság történik velem, rossz helyre születtem, és nem fogom ezt így kibírni, de valami kiutat találnom kellene ebből a reménytelenségből. Akkoriban ment a Petrocelli című sorozat a tévében, és ennek hatására úgy gondoltam, hogy ha jogász leszek, akkor tudok majd segíteni magamon, de még jobb, hogy másokon is. Egy materialista városban, egy materialista családban akkor még semmit sem hallottam Istenről, alternatív lelki gyógymódokról, pszichoterápiáról. Sőt, akkoriban még a pszichológushoz járás is szégyellni való volt („megbolondult, azért kell oda mennie”), a családomban mindenképpen, de emlékeim szerint a közvélemény is így állt még ehhez a dologhoz. Szóval jó döntésnek tűnt a jogászi munka. Jogász is lettem, de ez nem segített a problémáimon. Először a vallások felé fordultam, kereszténység, majd buddhizmus. Újabb és újabb magánéleti válságok hatására más megoldásokat kezdtem keresni, bár először ez még nem volt tudatos, de később már azzá vált. Jártam csoportdrámára, kinezilógushoz, családállításra, ColorGenetics kezelésre. 2015-ben megcsináltam az agykontroll tanfolyamokat, 2016-ban az Access barst, 2016-2017-ben ThetaHealing tanfolyamokat (Alap, Haladó, Áss mélyebbre, Az Élet Játéka, Te és a Teremtő), 2017-ben elsajátítottam a Sedona módszert, 2018-ban a Metamorf masszázst.

A módszerek megismerése azóta is folyamatban és tervben van. Először ugyanis azt gondoltam, hogy ha elmegyek egy kezelésre, vagy egy tanfolyamra, akkor ott majd megoldják helyettem, és természetesen egy alkalommal(!), a hosszú éve fennálló problémáimat is akár. Aztán megértettem, hogy ez nem így működik, ahhoz, hogy a változás bekövetkezzen, nekem is tennem kell, mégpedig folyamatosan és tudatosan. Amíg nem dolgoztam magamon a különböző módszerekkel, addig újra és újra ugyanazokkal a helyzetekkel találtam szembe magamat, mert nem volt megoldásom az alapproblémákra. Már az agykontroll is sokat segített azon, hogy a nézőpontjaim megváltozzanak, de a változást a ThetaHealing hozta meg számomra. Ez nagyon jó volt nekem, de azt láttam, hogy a kislányom számára azért ezek a technikák nem igazán alkalmasak még, viszont én az ő lelki terhein is szerettem volna segíteni. Az Access Bars és a Metamorm masszázs vált be az ő számára.

Amikor ezekkel a módszerekkel elkezdtem ismerkedni, még csak a saját magam és a gyermekem életét szerettem volna rendbe tenni, de szinte minden tanfolyamon megkaptam azt az információt, hogy az lenne a feladatom, hogy másoknak is segítsek. Így született meg bennem az az elhatározás, hogy a sok ellenállás után beleálljak ebbe a feladatba.

 

A kezelői nap keretében egy Általad választott technika segítségével ránézünk az adott területre, amelyen változtatni szeretnél. Röviden elmondok előtte pár mondatot a választott technikáról, de az interneten illetve a megfelelő könyvekből az elméleti hátteret el lehet olvasni. Magára a gyakorlatra szeretek fókuszálni, hogy az időd valóban azzal menjen el, amiért eljöttél. Elképzelhető, hogy elég egy találkozás, de lehet, hogy úgy érzed, többre van szükséged – ez csak és kizárólag a TE döntésed.

 

Minden kezelést egy egységes – bevezető áron – nyújtok: az első óra 8.000,-Ft, utána minden megkezdett 30 perc 4.000,-Ft. Metamorm masszázs esetén egy 5-alkalmas bérlet ára: 35.000,-Ft.

Érdeklődni és bejelentkezni a 06 70 645 3456 számon tudsz.

 

Amennyiben úgy érzed, hogy készen állsz arra, hogy az életed irányítását Te is a saját kezedbe vedd, hogy legyőzd az ellenállásodat magaddal szemben, hogy végre találkozhass azzal, Aki valójában vagy, ha elakadtál életed bármely területén, és szükséged lenne egy kívülállóra, aki segít ránézni az elakadásra, az alábbi módszerekkel tudok ebben segíteni a kezelői napon:

 

 

1./ Elengedés (Sedona módszer)

„David R. Hawkins: Elengedés – Az Önátadás Útja

Az elengedés arról szól, hogy tudatában vagyunk egy érzésnek, hagyjuk feljönni, vele maradunk, és hagyjuk, hadd fussa köreit anélkül, hogy meg akarnánk változtatni, vagy bármit is tennénk vele. Ez egyszerűen azt jelenti, hogy hagyjuk az érzést lenni, és a mögötte meghúzódó energia kieresztésére összpontosítunk. Első lépésben engedjük meg magunknak, hogy érzéseink legyenek, anélkül hogy ellenállnánk nekik, rázúdítanánk valakire, félnénk tőlük, helytelenítenénk őket, vagy moralizálnánk őket velük kapcsolatban. Ez azt jelenti, hogy félretesszük ítéleteinket, és észrevesszük, hogy csak egy érzéssel van dolgunk. A módszer arról szól, hogy az érzéssel maradunk, és az összes módosításra tett bárminemű erőfeszítést feladjuk. Engedjük el, hogy ellen akarunk állni az érzésnek. Az ellenállás az, ami fenntartja az érzést. Amikor feladjuk az ellenállást vagy az érzés megváltoztatására tett kísérletet, akkor az áthajlik a következő érzésbe, amit már egy könnyebb érzet kísér. Az az érzés, amelynek nem állunk ellen, semmivé lesz, amint szertefoszlik mögüle az energia Amikor tudatában vagyunk egy bennünk felbukkanó érzésnek, érdemes hagyni ellenállás nélkül felszínre törni és változatlanul továbbműködni, ezzel egyidejűleg pedig a mögötte feltorlódott energia eloszlására összpontosítani. Ha hajlandóak vagyunk a körülmények megítélésétől és megváltoztatására tett kísérleteinktől eltekinteni, ha kizárólag csak az érzést figyeljük, feladva minden erőfeszítést, hogy az megváltozzon vagy megszűnjön, akkor az adott helyzet elfogadásával a belső feszültség idővel magától eltűnik. Az eredeti érzés ilyenkor egy másik érzésbe alakul át, amit könnyebb érzetek kísérnek. Röviden tehát: ha nem állunk ellen egy érzésnek, az szertefoszlik, utat engedve a mögötte feltorlódott erőnek. / Forrás: David R. Hawkins: Elengedés – Az Önátadás Útja című könyvből /”

 

Ez a technika a beragadt érzelmek elengedésére tanít meg. Amit gyermekkorunkban még ösztönösen tudtunk, felnőttként már nem engedjük meg magunknak. A módszer akár egy alkalommal elsajátítható, ebben rejlik a nagyszerűsége. Lehet, hogy fél óra elég egy terület „kitisztításához”, lehet, hogy 3 óra. Tapasztalatom szerint 1-3 kezelés során rá lehet érezni a módszerre, és utána már nincs „szükség” egy külső személyre, aki ebben segít. A módszer leírását az interneten sok helyen és Hawkins könyvében is meg lehet találni, a tapasztalatom azonban az, hogy a gyakorlatot érdemes egy külső személy segítségével megtanulni, mivel hajlamosak vagyunk az ellenállásunkat önszabotázsra felhasználni, és ilyenkor egy kívülálló személy túllendíthet ezen.

Egy alkalommal egy 20 perces vonatút alatt elengedés munkával sikerült egy 2 éve tartó munkahelyi konfliktust feloldanom magamban, melynek aztán pozitív következményei lettek a fizikai valóságomban is.

 

2./ Metamorf masszázs

 

Ez a módszer szintén egyfajta elengedés technika, nem hagyományos masszázs! A metamorf masszázs egy speciális lelki blokkoldó technika, mely megszabadítja a lelket a sérülésektől, így teremtve lehetőséget arra, hogy örömtelibb, teljesebb életet éljünk.

„A „metamorfózis” szó görög eredetű, átváltozást, átalakulást jelent. Az életünk során ért különböző lelki hatások elraktározódnak a tudat legmélyén (csalódás, sokk, szeretetmegvonás, szégyen stb). Sokszor nem is emlékszünk ezekre, azonban ezek a lelki blokkok gátolják az egészséges energiaáramlást, amely kihat a tudatra, a mindennapi életre. A különböző szervek reflex pontjai az egész testen megtalálhatók, így a lábon, a kézen és a fejen is. Ez a technika a gerinc reflexpontjait célozza meg ezeken a területeken. A gerinccsatornában futnak az idegek, melyek a különböző impulzusokat az idegrendszerbe, illetve a nyúltagyba szállítják. Minden lelki sérülés, megrázkódtatás, fájdalom ide kerül, és itt raktározódik el. A metamorf masszázs lágy, finom érintésekkel a lábfejen, a kézen és a fejen a gerinc reflexpontjain keresztül stimulálja a gerincet, és a keletkező energiahullám kilöki ezeket a gátakat. A módszer kíméletes, de nagyon hatékony, gyerekeken is alkalmazható. A metamorf masszázs segít mindhárom múlt-síkon feloldani a problémákat: segít az előző életekből áthozott tudattalan, hátráltató emlékek feloldásában, a magzati korban, valamint a születés utáni életben kialakult lelki blokkok oldásában. Segít eltüntetni a gátlásokat, félelmeket, nyomasztó érzéseket, nyitottabbá, oldottabbá tesz. Megnő az önbizalmunk, életkedvünk, az életbe vetett hitünk, „mellékhatásként” megszűnnek a pszichoszomatikus tünetek, végtaggörcsök.

Előnye, hogy semmilyen egyéb kezeléssel nem ütközik, sőt azok pozitív hatását felerősíti.

Gyermekek mellett olyan felnőtteknek ajánlom, akik nem szívesen beszélnének a problémáikról, de szeretnének a lelki terhektől megszabadulni.

 

Ez a kezelés maximum 1 órát vesz igénybe. A pozitív hatások eléréséhez érdemes több alkalommal jönni (3-5-10 alkalom).

 

3./ ThetaHealing

A ThetaHealing® egy világszerte elismert spirituális gyógyító és önfejlesztő módszer, mely fizikai, lelki és szellemi gyógyulást hoz létre, és Vianna Stibal nevéhez fűzödik. A problémáinkat okozó negatív blokkok kioldásához és lecseréléséhez a legmagasabb rendű erőt, a Teremtő Energiát (nevezhetjük Isten erejének is) használjuk, ezáltal a létrehozott pozitív változások nagyon gyorsan bekövetkezhetnek az életünkben. A ThetaHealing® egy kiváló módszer, mert egyesíti a spiritualitást a legmodernebb tudományos kutatásokkal: alkalmazott tudományként a kvantumgyógyászat, a biofizika, a kineziológia és a tudatmezőkkel kapcsolatos legmodernebb kutatásokon, ismereteken alapszik. Független bármilyen vallástól, irányzattól, elképzeléstől, illetve azokkal nagyon jól összeilleszthető.

Ez egy kifejezetten „beszélgetős” módszer, ahol célzott kérdések, az ún. ásás segítségével eljutunk a gyökérproblémáig, és a feltétel nélküli szeretet ereje által ezt a Teremtő Erő segítségével lecseréljük olyan hitrendszerekre, nézőpontokra, melyek már jobban szolgálják a fejlődésünket.